Medlemmar


Vi har för närvarande 41 medlemmar och denna sida listar medlemmarna efter bokstavsordning.

 

Ann-Sofie Mörne


Jag har under många år engagerat mig i kvinnofrågor så som jämställdhet och lika löner. Numera är jag ordförande i Fredrika Bremerförbundets Landskronakrets där jag får arbeta med frågor som ligger mig varmt om hjärtat.

Läs mer

 

 
Läs mer

 

 

Anette Oltner

AO TotalService


Reklambyrån i miniformat med de stora musklerna! AO TotalService erbjuder allt från att producera stilrena hemsidor, logotyper, trycksaker, skyltar, dekaler och mycket mer.

Läs mer

 

 

Ruzena Svedelius

BAS-konsult


Läs mer

 

 

Ylva-Li Strandsjö

Bjurfors


Bjurfors är både det stora och det lilla mäklarföretaget. Vi är ledande i Öresundsregionen och erbjuder en genomtänkt tjänst, ett stort spekulantregister, fina bostadspresentationer och en bred marknadsföring. Samtidigt är vi lokala. Efter 10 år som mäklare på Bjurfors var jag med och startade upp vårt nya kontor i Landskrona. Som Landskronabo har jag god lokalkännedom och därtill extra kunskaper inom juridik, arkitektur och inredning. Att själv ha ägt och renoverat flera hus genom åren har gett mig djupgående kunskap om hus. Mitt lite mer personliga arbetssätt i kombination med Bjurfors alla verktyg säkerställer att du vid en framtida försäljning hittar rätt köpare och får bäst betalt. Kontakta mig gärna för en kostnadsfri värdering!

Läs mer

 

 

MarieLouise Ek

bymarilo sweden


Gränslöst skrädderi bymarilo

Läs mer

 

 

Bibbi Årman

Colorcare


Färg- och stilanalyser, föredrag, kurser

Läs mer

 

 

Dauri Neumann

Dauris


Dauri är andlig lärare och arbetar sedan några år i Tyskland och Frankrike samt sedan januari 2004 i Sverige. I kontakten med Dauri upplever du kraften från kärlekens källa. Hennes tillvaro och verksamhet möjliggör för dig att erkänna din förbindelse med ditt sanna jag, att uppleva dig själv i din kärlek och leva i den.

Tack vare Dauris förmåga och kännedom om stenarnas kraft och det i dem samlade vetandet, kan hon mellan dig och dem upprätta en kontakt, som utgör en väg, som du med hennes hjälp kan slå in på.

Läs mer

 

 

Karin Bjering

Devella Konsult


Devella konsults arbete är i huvudsak inriktat mot psykosocialt utvecklingsarbete på individ-, grupp- och organisationsnivå. Våra uppdrag skräddarsys alltid utifrån det specifika behovet och kan omfatta t ex rådgivning, handledning, kartläggning, analyser, konsekvensbeskrivningar och/eller åtgärder.

På individnivå:
Stresshantering
Stödsamtal
Rehabiliteringsutredningar
Karriärplanering
Hälsoplaner

Läs mer

 

 

Elsa Gunnarsson

E-U Utveckling


Startades av Elsa och Uffe då vi tyckte det var för många olika laddare till mobiltelefonerna men så kom usb laddarna som är en fantastisk uppfinning. Köpte boken Makers av Chris Andersson och blev helt sålda på Makers och DIY trenden. Ni får gärna höra av er om tips och idéer till sidan.

Läs mer

 

 

Maria Frölander

Elinkliniken


Välkommen till Elinkliniken i Landskrona.

Du erbjuds personlig vägledning och individuella kroppsbehandlingar för att lindra, läka och förebygga olika typer av oönskade symptom.

Med hjälp av hälsodeklaration, samtal,
Tui Na terapi, Dr Bachs växtenergier, m fl behandlingmetoder, stöttar jag Dig på vägen till bättre hälsa. Varmt välkommen!

Läs mer

 

 

Elizabeth Tyler

Elizabeth Tyler


Om konstnären Elizabeth Tyler

Elizabeth Tyler som är född i England, har varit bosatt i Danmark och Finland i många år. Numera bor hon dels i Sverige, dels på sin segelbåt någonstans i Medelhavet var hon seglar ensam och målar sina havsnära motiv.

Hon har varit yrkesverksam konstnär på heltid i fyra decennier och ställer regelbundet ut sin konst på gallerier och konstmuséer i Norden, Europa och USA. Förutom detaljrika, hyperrealistiska akrylmålningar och akvareller gör hon även litografier och etsningar.

Elizabeth Tyler är medlem i Konstnärernas Riksorganisation och The International Guild of Realism
Hon är författare till "Akvarelbogen" (på Danska) och Eboken "Watercolour in detail" som nu är såld i 43 länder världen över. Hon producerar även undervisnings DVDer om akrylmålning och akvarell och håller föredrag om sitt liv som konstnär och ensamseglare.

www.elizabethtyler.com
http://yachtswoman.blogspot.se/
http://elizabethtyler-artist.blogspot.se/

Läs mer

 

 

Hellen Larsson

enVIS


Du har alltid ett val...
... att göra som du alltid gjort
- eller göra något annorlunda.

Jag leder workshops på temat Tankens kraft.
Gruppdeltagarna får tillfälle att stanna upp och reflektera över bl.a självuppfyllande profetior, självbilder och viljan att förändra.

Jag har också skrivit en bok: TANKAR och 27 tillfällen till eftertanke.
En bok att stanna upp med och kanske tänka på något helt annat vid dagens slut.

Och så skriver jag några kloka tankar varje fredag i min blogg:
www.fredagstankar.se
Det går även att prenumerera så du får dessa direkt till din mail-box varje fredag.

Läs mer

 

 

Eva Hallkvist

Evas Foto och Design


Företaget som erbjuder tjänster inom fotografi.
Barn- och porträttfotografering
Ateljéfotografering i Landskrona (Selmahuset på Viktoriagatan 7 A) och i Kävlinge.
Livsstilsfotografering on location på er favoritplats.
Fotokurser i Landskrona och Kävlinge
Jag erbjuder varje termin färdiga kurser, men är ni ett gäng eller företag som önskar en egen kurs går det alldeles utmärkt att beställa.
Bildspel med och utan undervisning
Behöver du ha nya bilder till din hemsida? Jag fotograferar bl a interiörer, produkter och personal.
Fotokonstnär med ett flertal utställningar sedan 2008. Deltar varje år i konstrundan.

Läs mer

 

 

Gitte Sundin

HemService


HemService startades 1994 av Gitte Sundin som tidigare arbetat som restaurangchef. Huvudverksamheten är catering till företag och privatpersoner, men vi åtar oss också städning till företag och privatpersoner.

HemService har idag tre anställda men kan genom goda kontakter ordna till exempel serveringshjälp för större arrangemang.

HemService ordnar så ert festarrangemang blir som ni vill ha det! Oavsett om ni bara vill ha maten levererad eller om ni även behöver hjälp med dukning, servering och städning efteråt.

Läs mer

 

 

Anette Ohlsson

Horto Green AB


Ett stort sortiment av trädgårdsväxter - rosor, buskar, perenner, klängväxter, fruktträd mm. Hela sortimentet och mycket mer finns i vår webbutik, för avhämtning eller utkörning.

Läs mer

 

 

Ingrid Svensson

hos Ingrid


Butiken med svensk design och konst i hemmiljö! Mitt unika utbud är noga utvalt med speciella smycken, kul prylar, konsthantverk och souvenirer

Läs mer

 

 

Ina Zachhau

Hotel Chaplin


Stans charmigaste hotell! Nyrenoverad och utökad konferensavdelning med fördelaktiga erbjudanden. Trådlöst Internet, bastu på varje våning, garage, lobbyservering och mysiga rum och minisviter med nykaklade duschar. Välkomna!

Läs mer

 

 

Ann-Louise Petersson

HR Partner


Läs mer

 

 

Helene Skogspil

HS Helsa Consulting


Qigong.
Coaching.
Sång och dansskolan.

Vi har verksamhet både för barn tonåringar och vuxna. Välkommen att titta in på hemsidan för mer information.

Läs mer

 

 

Linda Selander

Härliga under - "Din underklädesbutik i Landskrona"


Butiken för dej som vill ha personlig hjälp med underkläder, natt- och badkläder. Kup storlekar från AA - H. Välkommen in!

Läs mer

 

 

Ingela Ludvigsson

I.Livsutveckling och bild


Jag utför uppdrag som personlig livscoach. Du kan även boka in mig till kurser och seminarier med inriktning på att hitta inspiration och motivation till ett mer hälsosamt liv. Ska jag gå med eller mot strömmen för att kunna uppnå ett lägre tempo i vardagen? Vad gör jag om "nyckeln" inte passar längre? Vem bestämmer över våra liv?

Är ni en grupp?
Boka in ett besök i Selmahuset med kombinerat föredrag om sömn och intro om mental avspänning, fika, info om husets verksamhet mm.
Kontakt för mer info: e-post: info@ingelaludvig.se

Läs mer

 

 

Katarina Bruck

Katarina Bruck AB


Katarina Bruck AB - ett ergoaktivt företag där arbetsterapeutens helhetstänk förenas med ergonomens specialistkompetens. Interventionen sker alltid enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och kompetens och omvärldskoll uppdateras ständigt.

Läs mer

 

 

Marianne Telford

M T Sinneskällan


Tai Chi, Qi Gong, Meditation, Tui-Na Massage


kurser, föreläsning och behandlingar

Läs mer

 

 

Kristina Rang

Mazars SET


Läs mer

 

 

Marie Samuelsson

Samtalskraft


Jag är utbildad socionom sedan många år och har utöver det en grundläggande vidareutbildning i psykoterapi sk steg 1, psykodynamisk/analytisk grund.
Jag har lång erfarenhet av att möta människor i behov av stöd och hjälp, i kris, nedstämdhet och vilsenhet.

Läs mer

 

 

Ingela Wahlgren

singingnurse


Singingnurse
Ingela
Wahlgren

Läs mer

 

 

Helena Lindberg/Liselotte Waldemarsson

Skumpa & Spaljé


Läs mer

 

 

Sakura Holmqvist

Skånsk Chili


Skånsk Chili är ett familjeföretag som bedriver chiliodling för tillverkning av ekologiskt certifierade chilisåser. Chili är vår passion och vi är stolta över att ta ansvar för hela kedjan från att sätta frö i jorden till den färdiga såsen i butikshyllan. Den chili vi använder i våra såser kommer från vår egen odling och såsen tillverkas i vår IP Livsmedel certifierade fabrik i Landskrona.

Läs mer

 

 

Harriet Johansen

Stilcoaching


Att lägga om sitt liv - är aldrig för sent

Vet Du egentligen vem Du är?
Har Du drömmar som Du ännu inte förverkligat?
Är det nu som Du skall revidera Ditt liv?

Läs mer

 

 

Malin Tegbrink

Trädgårdsidyll i Skåne AB


Vår butik, Trädgårdsidyll, finns i Häljarp, strax utanför Landskrona, på Axeltoftavägen 62.
Som namnet antyder brinner vi lite extra för trädgård. Under odlingssäsongen är vår ute-avdelning fylld av växter i underbara färger och former. Perenner, buskar och små träd, samsas med sommarblommornas blomsterprakt.

Inomhus finner du alltid ett stort utbud av krukväxter och snittblommor, men även andra sorters presenter. Vår önskan är att du som kund alltid ska känna dig nöjd med ditt besök hos oss, oavsett storleken på ditt ärende.

Vi utför alla binderier så som presentbuketter, brudbuketter, begravningsblommor och bordsdekorationer. Blomsterbud kör vi inom Landskrona kommun med omnejd.

Det är också i butiken som våra populära kurser hålls.

Läs mer

 

 

Anne Knorr

Via Media


Förlag och Reklambyrå på Basnivå

Läs mer

 

 

Adriene

Winchcombe and Bernhardt Ltd.


Läs mer

 

 

Ylva Nordberg

YLVANO


Jag arbetar med utställningar på Rönnebergs härads hembygdsgård i Asmundtorp.

Läs mer

 

 

Agneta Wigström

Övrig medlem


Läs mer

 

 

Rosmari Olsson

Övrig medlem


Läs mer

 

 

Anne Marie Löhde

Övrig medlem


Läs mer

 

 

Suzanne Örtegren

Övrig medlem


Läs mer

 

 

Marianne Oxensjö

Övrig medlem


Läs mer

 

 

Ingela Engdahl

Övrig medlem


Läs mer

 

 

Bodil Heegard

Övrig medlem


Läs mer

 

 

 

 

Nyheter

2015-09-02

Här hittar du våra tidigare nyheter

Läs mer

Sök på hemsidan

Våra sponsorer på Selma-dagen

Landskrona stad
Nordea

Annelle
Ann-Sofie Mörne
Ateljé Bern
Blomster Hörnan
Bodil Möller
Britts Hårvård
Butik Maia
Cecilia Flykt handgjort
City Leksaker
Colorcare
Cykel Mekano
Dauris
Envis, Hellen Larsson
Etc., Eva Engelhardt
Ewa Öhrnberg
Fellinis
Flizans Te & Kaffe
Florist Galleriet
Gallerians Hårvård
Glasorama
Grönt & Skönt
Gyllene Koppen
HemService
Hortogreen
Hotel Chaplin
Hotel Öresund
Hälsohuset
Härliga Under
Ida's Hårdesign
Jana P -Nails & Clothes
Jazume massage, Zubaidah Melbro
Karla Konsthantverk
Katharinas Inredning och Design
Klädbutiken i Södervidinge
La Perle / Maria Nila
Landskrona Direkt
Lena Carlsson
MJ Housing
Nenas Hilot Massage
Nystat Grand Magasin
Olofsson
Oriflame
Papperstidningen
Prylfynda i Landskrona
Pumphuset
Påulander
Royal Design
Salong Basic
SIA Lilla Lustgården
Singing Nurse, Ingela Wahlgren
Skumpa & Spaljé
Skånsk Chili AB
Solbackens Blommor
Speakers Corner
Specsavers
StilCoaching
Synsam
Touch Beauty Lounge
Trädgårdsidyll
Via Media
Världens blommor
Växthuset i Tullstorp
Waldmanns Kreativa
Ylvano, Ylva Nordberg

Huvudsponsor till Selma dagen

Samarbetspartner

Tyck till på Selma

Vad vill du ha mer av i föreningen?

Aktuellt från kalender

Årsmöte

2018-02-28

Årsmöte i Föreningen Selma 18.02.28 kl. 18.30 på Hotel Chaplin

Vill du nominera någon kandidat till styrelsen så når du valberedningen;
Ann-Sofie Mörne, på telefon 073-334 22 97,
eller via e-post ann-sofie@morne.se
Ingela Wahlgren, på telefon 070-317 69 09,
eller via e-post info@singingnurse.se

Vi kommer senare att sända dig handlingarna verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse.

Kom ihåg att en förutsättning för rösträtt på årsmötet - och för att ha din logo och länk till din hemsida på Selmas hemsida - är att årsavgiften för 2018 är betald.
Medlemsavgiftsavi har skickats ut med separat mail.

Anmälan via e-post till info@laselma.se

Varmt välkommen
Styrelsen

Läs mer

 

Kalender

Februari:

M T O T F L S
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     
       

Till Kalendern

Föreningen Selma

c/o Harriet Johansen

Södra Möinge 7110

268 74 Billeberga

info@laselma.se